Dat is de slogan van de nieuwste coating van Rodenstock. De X-tra Clean coating is de nieuwste innovatie van onze glasfabrikant en is bij ons al een instant favoriete afwerking van uw brilglazen!

De finish (de bovenste laag aan de voor- en achterkant van uw glazen) is de beslissende factor voor heldere glazen. Rodenstock heeft deze finish in 2019 voorgesteld en heeft hierbij (opnieuw) een nieuwe standaard in de oftalmologie gestart!

 

De nieuwe standaard voor langdurig kristalhelder zicht

Vlekken en vuil op uw brillenglazen worden vaak veroorzaakt zonder dat u er zelf erg in hebt. Dit kan komen door de omgeving waarin u zich bevindt, maar ook door het regelmatig aanraken van uw glazen bijvoorbeeld. Dit is natuurlijk niet gek, uw bril is immers een dagelijks gebruiksvoorwerp en daarmee is het onvermijdelijk dat uw brillenglazen regelmatig ‘vragen’ om een grondige poetsbeurt. Echter, de vlekken zijn verre van optimaal en zorgen niet alleen voor verhinderd zicht, ook kunt u zich ongemakkelijk voelen met het idee in uw achterhoofd dat uw brillenglazen vuil zijn en anderen dit wellicht opvalt. Gelukkig is daar de X-tra Clean coating die u blij maakt met ultraschone brillenglazen en u daarmee een flinke dosis zelfvertrouwen toestoppen.

 

Rodenstock brillenglazen X-tra Clean blijken groot succes

De revolutionaire Rodenstock brillenglazen met X-tra Clean beschikken over een ontspiegelingslaag waardoor uw glazen ultraglad zijn en vuil geen kans krijgt om zich te hechten aan uw brilglazen.

Het resultaat? Schone brillenglazen, veel minder poetsmomenten en u die áltijd prettig de deur uitstapt. Om het succes van de X-tra Clean brillenglazen aan te tonen heeft Rodenstock onderzoek gedaan onder haar dragers en wat blijkt…

  • 93% van brildragers geeft aan dat vingerafdrukken op een brillenglas met X-tra Clean Finish kunnen worden verwijderd zonder strepen achter te laten.
  • 93% van brildragers laat weten dat brillenglazen met X-tra Clean Finish gemakkelijker te reinigen zijn dan hun huidige brillenglazen.
  • 100% van de brildragers koppelt terug dat brillenglazen met X-tra Clean Finish op de juiste manier kunnen worden gereinigd zonder strepen en residu.

 

Wilt u de schoonheid van de Rodenstock brillenglazen X-tra Clean zelf ervaren? Wij laten u graag kennismaken met de kraakheldere wereld van deze innovatieve glazen.

Archief

Recente
Blogberichten

Leidt jouw mondmasker tot een aangedampte bril? Lees dan onze tips