Maak vandaag nog een afspraak

Uitgebreide collectie

In beide zaken streven we ernaar om een bril voor ieder gezicht te hebben! Het is dan ook om deze reden dat onze collectie zorgvuldig gekozen is om een zo uitgebreid mogelijk assortiment op voorraad te hebben. Onze collecties worden constant bijgestuurd en aangevuld met nieuwe modellen zodat wij steeds de perfecte bril voor u in huis hebben! All eyes on you nemen wij letterlijk, want uw nieuwe bril moet u doen stralen!

Ons aanbod is ruim, met collecties van eigen bodem, exclusieve collecties, jeugdige en meer klassieke collecties… Wij zijn trotse verdeler van theo, Cartier, Götti, Tom Ford, Jimmy Choo, Saint Laurent, Oakley, Scotch&Soda, Yellows Plus, … En als kers op de taart hebben wij ook onze eigen lijn Mr. Boo monturen!

Lichtgewicht titanium of stevig acetaat?

Zoals u al kon lezen hebben wij een zeer ruim assortiment en dit houdt ook een enorme variatie aan materialen in. Zo zorgen wij steeds voor een mooie mix van stijlen en materialen in onze zaak. Van een compleet houten montuur, tot natuurlijke buffelhoorn, lichtgewicht titanium tot stevig acetaat… wij hebben het allemaal en in de beste kwaliteiten!

Het perfecte onderhoud van uw bril

Dat begint bij u thuis… Bij elke aankoop van ons krijgt u een hervulbare poetsspray mee die u gratis kan laten bijvullen; zo kan u uw bril steeds laten stralen. Toch raden wij aan om minimum één keer per jaar een professionele reiniging van uw bril te laten uitvoeren. Hiervoor kan u steeds terecht in een van onze zaken en duurt slechts een kwartier.

Wij zullen uw bril ultrasoon reinigen, alle schroeven nakijken en vervangen indien nodig en uw glazen ontvetten. Ook dit valt bij ons onder service en zal u niet aangerekend worden.

Brands

Een selectie uit onze merken

Producten

Mr. Boo
Uitgelicht aanbod

Oogmetingen

Glazen

Zonnebrillen

Hoorcentrum

Benieuwd naar onze acties en promoties?