Maak vandaag nog een afspraak

Meer mensen beter laten horen

Dat is waar onze audiologe elke dag hard aan werkt.

Gehoorverlies is niet alleen een fysiek probleem, het is ook vooral een sociaal probleem dat zorgt voor een verminderde levenskwaliteit. Personen met een verminderd gehoor isoleren zich beetje bij beetje meer van de maatschappij, wat kan leiden tot dementie en depressie.

Gehoorverlies is daarom één van de meest voorkomende gezondheidsproblemen die vaak niet genoeg aandacht krijgt. En daar brengt onze audiologe verandering in!

 

Uw gehoor is onze expertise

Wanneer u onze audiologe bezoekt, krijgt u steeds persoonlijk en individueel advies. Zij weet als geen ander dat elk gehoorverlies uniek is en dat er geen universele oplossing bestaat als het om een goed gehoor gaat. Daarom neemt zij altijd de tijd om te zoeken naar de vraag achter de vraag, samen met u. Op deze manier kan zij u het beste advies geven dat bij uw gehoorverlies en levensstijl past. Zij luisteren zodat u opnieuw beter kunt horen.

U bent steeds welkom voor screenings van uw gehoor, hoorapparaten, gehoorbescherming op maat en herstellingen op afspraak.

 

Steeds op afspraak

Als u op zoek bent naar een behandeling van gehoorverlies, is het belangrijk hier zo snel mogelijk mee beginnen om uw levenskwaliteit te verbeteren. Wacht daarom niet te lang om uw gehoor te laten testen.

Wenst u een bezoek te brengen aan onze audiologe, maak dan een online afspraak of neem contact met ons op.

Bij Mr. Boo Brasschaat kan u steeds terecht voor een snelle screening van uw gehoor.

hoorcentrum mr. boo brasschaat

Producten

Mr. Boo
Uitgelicht aanbod

Oogmetingen

Glazen

Zonnebrillen

Hoorcentrum

Benieuwd naar onze acties en promoties?