Maak vandaag nog een afspraak

B.I.G Vision for all!

Zoals u op onze pagina van oogmetingen kan lezen werken wij met de meest nauwkeurige meetgegevens om u het beste maatwerk te kunnen garanderen! Niet enkel dat, maar een maatwerk dat geen enkele andere glasleverancier kan maken!

Om u het beste zicht overdag én ’s nachts te kunnen laten ervaren gaan wij verder dan de standaard… Omdat enkel het beste goed genoeg is!

Unifocaal of multifocaal?

Of u nu kiest voor multifocaal of unifocaal, wij werken steeds met de laatste generatie glazen om ervoor te zorgen dat u het hoogste kijkcomfort hebt. U kan bij ons ook altijd langskomen voor computerglazen, enkelzicht glazen met leesondersteuning en zonneglazen op sterkte.

Eigen slijpateliers

Uw nieuwe brilglazen worden in onze eigen ateliers geslepen en gemonteerd, zo kunnen wij u de beste en de snelste service garanderen!

PRO410 & X-tra Clean

Combineer uw maatwerk glazen met PRO410 om ten allen tijde de beste bescherming aan uw ogen te geven tegen schadelijke UV straling en maak het helemaal af met de X-tra Clean coating om ervoor te zorgen dat vuil en vocht zich vrijwel niet meer kunnen hechten aan uw brillenglazen.

U bent steeds welkom

Wij werken met het ruimste glasportfolio om ervoor te zorgen dat wij u het juiste advies kunnen geven. En als u nu helemaal tevreden bent, geven wij steeds 50% korting op uw tweede set glazen! (info en voorwaarden in de winkel)

Uw mutualiteit betaalt in de meeste gevallen een deel van uw bril terug, wij bezorgen u hiervoor de juiste formulieren. Aangezien wij geconventioneerd zijn geniet u bij ons steeds de hoogst mogelijke terugbetaling, wij informeren u hierover graag in de winkel.

Producten

Mr. Boo
Uitgelicht aanbod

Oogmetingen

Glazen

Zonnebrillen

Hoorcentrum

Benieuwd naar onze acties en promoties?