Oogmetingen

Maak kennis met het eerste hypernauwkeurige glas op basis van uw biometrisch oogmodel

Dankzij onze DNEye PRO scanner is het mogelijk voor ons om de biometrische waarden van uw oog in z’n geheel te meten. Deze omvatten de lengte en duizenden gegevenspunten van het oog. Hiermee verkrijgen wij metingen die verder gaan dan de huidige standaarden binnen de industrie. Deze gegevenspunten worden direct in uw nieuwe glazen geïntegreerd. Dit is de basis van de productie van het meest nauwkeurige brillenglas ter wereld!

Elk oog is anders…

Er zijn 7.5 miljard mensen op de wereld, elk met hun eigen ogen die een andere vorm hebben. En net daarom werken wij met onze DNEye PRO scanner van Rodenstock. Door al onze meetgegevens te gebruiken kunnen we glazen berekenen die tot op de micrometer overeenkomen met uw eigen ogen. Geen standaard meer, maar een maatwerk dat u nog nooit heeft ervaren!

De voordelen van ons maatwerk

92% ervaart een scherper zicht dan voorheen

87% ervaart een kortere gewenningsperiode

88% ervaart meer visueel comfort

84% neemt meer contrasten waar

80% ziet beter tijdens de schemer

dente scanner mr. boo brasschaat

Glazen

B.I.G Vision for all!

Zoals u op onze pagina van oogmetingen kan lezen werken wij met de meest nauwkeurige meetgegevens om u het beste maatwerk te kunnen garanderen! Niet enkel dat, maar een maatwerk dat geen enkele andere glasleverancier kan maken!

Om u het beste zicht overdag én ’s nachts te kunnen laten ervaren gaan wij verder dan de standaard… Omdat enkel het beste goed genoeg is!

Unifocaal of multifocaal?

Of u nu kiest voor multifocaal of unifocaal, wij werken steeds met de laatste generatie glazen om ervoor te zorgen dat u het hoogste kijkcomfort hebt. U kan bij ons ook altijd langskomen voor computerglazen, enkelzicht glazen met leesondersteuning en zonneglazen op sterkte.

Eigen slijpateliers

Uw nieuwe brilglazen worden in onze eigen ateliers geslepen en gemonteerd, zo kunnen wij u de beste en de snelste service garanderen!

PRO410 & X-tra Clean

Combineer uw maatwerk glazen met PRO410 om ten allen tijde de beste bescherming aan uw ogen te geven tegen schadelijke UV straling en maak het helemaal af met de X-tra Clean coating om ervoor te zorgen dat vuil en vocht zich vrijwel niet meer kunnen hechten aan uw brillenglazen.

U bent steeds welkom

Wij werken met het ruimste glasportfolio om ervoor te zorgen dat wij u het juiste advies kunnen geven. En als u nu helemaal tevreden bent, geven wij steeds 50% korting op uw tweede set glazen! (info en voorwaarden in de winkel)

Uw mutualiteit betaalt in de meeste gevallen een deel van uw bril terug, wij bezorgen u hiervoor de juiste formulieren. Aangezien wij geconventioneerd zijn geniet u bij ons steeds de hoogst mogelijke terugbetaling, wij informeren u hierover graag in de winkel.

Zonnebrillen

U vindt wat u zoekt

Net als in onze optische collectie stellen wij aan onze zonnebril collecties de hoogste eisen! Een zonnebril moet beschermen, maar mag er ook leuk uitzien! Al onze zonnebrillen bieden 100% UV bescherming; zo bent u niet alleen modieus, maar ook volledig beschermd!

Ook bij onze zonnebrillen volgen wij het motto ‘All eyes on you’! Het is dan ook met veel trots dat wij mogen zeggen dat wij voor de collecties Cartier, Jimmy Choo, Gucci, Isabel Marant en Carolina Herrera exclusieve dealer zijn!

In onze collectie zonnebrillen streven we ernaar om voor ieder wat wils aan te kunnen bieden, daarom vindt u qua stijl bij ons de trendsetters die steeds enkele seizoenen voor lopen, maar ook de klassiekers die elk seizoen weer mooi zijn. Van stevige zonnebrillen tot fijnere modellen, we hebben het allemaal!

Ontdek ons ruim aanbod zonnebrillen van merken als Tom Ford, Victoria Beckham, Serengeti, Etnia Barcelona, Oakley, … en ook onze eigen collectie Mr. Boo zonnebrillen!

 

Hoorcentrum

Meer mensen beter laten horen

Dat is waar onze audiologe elke dag hard aan werkt.

Gehoorverlies is niet alleen een fysiek probleem, het is ook vooral een sociaal probleem dat zorgt voor een verminderde levenskwaliteit. Personen met een verminderd gehoor isoleren zich beetje bij beetje meer van de maatschappij, wat kan leiden tot dementie en depressie.

Gehoorverlies is daarom één van de meest voorkomende gezondheidsproblemen die vaak niet genoeg aandacht krijgt. En daar brengt onze audiologe verandering in!

 

Uw gehoor is onze expertise

Wanneer u onze audiologe bezoekt, krijgt u steeds persoonlijk en individueel advies. Zij weet als geen ander dat elk gehoorverlies uniek is en dat er geen universele oplossing bestaat als het om een goed gehoor gaat. Daarom neemt zij altijd de tijd om te zoeken naar de vraag achter de vraag, samen met u. Op deze manier kan zij u het beste advies geven dat bij uw gehoorverlies en levensstijl past. Zij luisteren zodat u opnieuw beter kunt horen.

U bent steeds welkom voor screenings van uw gehoor, hoorapparaten, gehoorbescherming op maat en herstellingen op afspraak.

 

Steeds op afspraak

Als u op zoek bent naar een behandeling van gehoorverlies, is het belangrijk hier zo snel mogelijk mee beginnen om uw levenskwaliteit te verbeteren. Wacht daarom niet te lang om uw gehoor te laten testen.

Wenst u een bezoek te brengen aan onze audiologe, maak dan een online afspraak of neem contact met ons op.

Bij Mr. Boo Brasschaat kan u steeds terecht voor een snelle screening van uw gehoor.

hoorcentrum mr. boo brasschaat

Contactlenzen

Uw ogen verdienen het beste

Goed zien en vooral gezond zien blijft voor ons de grootste prioriteit. Om dat te garanderen bieden wij professioneel uitgevoerde lensaanpassingen en controles aan, want uw ogen verdienen het beste! Of u uw contactlenzen sporadisch draagt of elke dag. Daarom werken wij ook met de meest innovatieve producten. Zo kunnen we de best mogelijke lenzen voor uw ogen aanbieden!

Wist u trouwens dat wij ons eigen huismerk contactlenzen en contactlensvloeistoffen hebben? Met onze HydraBoo contactlenzen en de Boo2O vloeistoffen bent u verzekerd van contactlenzen met een uitzonderlijk hoog vochtgehalte en een exceptionele zuurstofdoorlaatbaarheid!

Omdat elk oog anders is werken wij samen met oa Alcon, Coopervision, Johnson & Johnson, Bausch&Lomb, …

Wenst u te starten met contactlenzen? Kom gerust langs in de winkel of maak een afspraak.

 

Brillen

Uitgebreide collectie

In beide zaken streven we ernaar om een bril voor ieder gezicht te hebben! Het is dan ook om deze reden dat onze collectie zorgvuldig gekozen is om een zo uitgebreid mogelijk assortiment op voorraad te hebben. Onze collecties worden constant bijgestuurd en aangevuld met nieuwe modellen zodat wij steeds de perfecte bril voor u in huis hebben! All eyes on you nemen wij letterlijk, want uw nieuwe bril moet u doen stralen!

Ons aanbod is ruim, met collecties van eigen bodem, exclusieve collecties, jeugdige en meer klassieke collecties… Wij zijn trotse verdeler van theo, Cartier, Götti, Tom Ford, Jimmy Choo, Saint Laurent, Oakley, Scotch&Soda, Yellows Plus, … En als kers op de taart hebben wij ook onze eigen lijn Mr. Boo monturen!

Lichtgewicht titanium of stevig acetaat?

Zoals u al kon lezen hebben wij een zeer ruim assortiment en dit houdt ook een enorme variatie aan materialen in. Zo zorgen wij steeds voor een mooie mix van stijlen en materialen in onze zaak. Van een compleet houten montuur, tot natuurlijke buffelhoorn, lichtgewicht titanium tot stevig acetaat… wij hebben het allemaal en in de beste kwaliteiten!

Het perfecte onderhoud van uw bril

Dat begint bij u thuis… Bij elke aankoop van ons krijgt u een hervulbare poetsspray mee die u gratis kan laten bijvullen; zo kan u uw bril steeds laten stralen. Toch raden wij aan om minimum één keer per jaar een professionele reiniging van uw bril te laten uitvoeren. Hiervoor kan u steeds terecht in een van onze zaken en duurt slechts een kwartier.

Wij zullen uw bril ultrasoon reinigen, alle schroeven nakijken en vervangen indien nodig en uw glazen ontvetten. Ook dit valt bij ons onder service en zal u niet aangerekend worden.