Elke dag bewegen uw ogen 250.000 keer en moeten zich steeds aanpassen aan verschillende afstanden. Het constant bewegen tussen bureau, scherm en collega’s kan erg vermoeiend zijn. In deze gevallen kan langdurig beeldschermwerk vaak leiden tot droge en vermoeide ogen, hoofdpijn en gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing hiervoor? Een bril met beeldschermglazen!

 

Deze glazen zijn een afgeleide van de multifocale glazen die we allemaal kennen. Alleen bestaan deze glazen uit een grote leeszone onderaan het glas en een ruime tussenzone waardoor er veel rustiger naar een scherm kan gekeken worden zonder de nek in een onnatuurlijke houding te verdraaien. Personen die schermwerk doen met een multifocale bril moeten vaak ‘zoeken’ naar de zone van scherp zicht voor de tussenafstand terwijl dit met een degressief glas veel natuurlijker gaat.

Klinken bovenstaande klachten en frustraties u wel heel bekend in de oren? Dan bent u een perfecte kandidaat voor onze degressieve glazen! Om uw ogen nog meer rust te gunnen kan u zelfs opteren voor een coating die het blauwe licht zal filteren en uw ogen niet onnodig zal prikkelen!

 

Onze glazen worden volledig op uw maat ontworpen. Voor zowel de sterkte als de activiteiten die u ermee wil doen. Werkt u met 1 scherm of heeft u 2 schermen waar u mee werkt? Is het voor u belangrijk dat u uw collega’s of klanten verder weg nog scherp kan zien? Moet u veel fijn werk verrichten? Voor al deze situaties bestaat er een perfect glas.

Wij begeleiden u heel graag, maak gerust een afspraak; u bent meer dan welkom in één van onze zaken.

Archief

Recente
Blogberichten

Leidt jouw mondmasker tot een aangedampte bril? Lees dan onze tips